THE BLOG

THE BLOG

Framtidens läromedel

NutidPosted by Jerker Porat Tue, September 24, 2013 17:12:38

Tack alla som lyssnade!

Här nedan finns den presentation jag använde mig av. I den presentationen är länkarna fortfarande aktiva, så ni kan utnyttja dessa.

Jag bifogar även de bilder på QR-koderna jag visade samt den fil vi använde när vi tittade på hur man kan använda Excel i matematikundervisningen.

När vi klickade in oss på friidrottssidan så gjorde vi det för att ha som ett exempel på hur vi kan nå stora framgångar om vi ger alla samma chans, och ger rätt sorts individuella knuffar.

Tyvärr hann vi inte kika på det intuitiva applikationsprogrammeringen, men jag råder er att klicka på den länken. Bakgrunden till den är att jag deltog i en tävling, kallad "Appathlon", där vi under ett dygn i London, kodade egna appar. Portalen vi använder är http://touchdevelop.com och kan visas på alla plattformar. Trots min bristande kunskap inom programmeringen lyckades jag ändå komma en bra bit på väg i mitt app-makeri.

Vill ni veta mer om vad jag kan göra för er skola, kontakta gärna mig på jerker@jerkerporat.se

Jag besöker er gärna och ger inspiration om olika projekt. Det kan också handla om hur driver en lyckad 1-till-1-satsning i skolan. Vill ni veta mer om OneNote och hur man använder sig av den programvaran så har jag erfarenhet från många utbildningsdagar i kommuner.

Med vänlig hälsning

Jerker